Εβδομάδα διατροφής: πώς να χάσετε 7 κιλά σε μια εβδομάδα

Η εβδομαδιαία διατροφή είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος γρήγορα. Έτσι μπορείτε να χάσετε έως και 7 κιλά σε 7 ημέρες. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό? Και πόσο ασφαλές είναι; Διαβάστε το υλικό μας.

Η δίαιτα Nedelka είναι ένας ζωντανός εκπρόσωπος μιας σειράς δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά, σχετίζεται με έναν σοβαρό περιορισμό στη διατροφή και, κατά συνέπεια, στον αριθμό των θερμίδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δίαιτα δεν είναι εύκολο να ανεχθεί, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε. Συνιστάται να μπορείτε να περπατάτε πολύ και να συλλέγετε εντυπώσεις για να μην σκέφτεστε το φαγητό. Είναι καλύτερο να περνάτε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο σπίτι αυτές τις επτά ημέρες, όπου υπάρχει ψυγείο. Ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πολύ σκόπιμο να μην μαγειρεύετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να φάτε.

Όσο για το νερό, ως συνήθως, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 1, 5 λίτρα την ημέρα. Άλλα ποτά επιτρέπονται μόνο για πράσινο τσάι (εκτός από ειδικές ημέρες)

Νερό και προϊόντα αδυνατίσματος κατά 7 κιλά την εβδομάδα

Εβδομάδα διατροφής: μενού

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δίαιτα Nedelka προϋποθέτει μια αρκετά περιορισμένη διατροφή, όπως η δίαιτα. Συγκεκριμένα, μπορείτε να τρώτε μόνο ένα προϊόν την ημέρα και να το χωρίζετε σε 3-4 γεύματα.

Πρώτη μέρα

Το μενού σας αφορά μόνο το ποτό: τσάι, καφέ, χυμούς. Μπορείτε να πιείτε οτιδήποτε (εκτός από ανθρακούχα ποτά) και σε οποιαδήποτε ποσότητα. Αλλά είναι καλύτερα να αρνηθείτε το φαγητό.

Δεύτερη μέρα

Το μενού τους είναι ωμά λαχανικά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ποσότητα. Το κύριο πράγμα δεν είναι να τα επεξεργαστείτε θερμικά.

Τρίτη ημέρα

Αυτή η μέρα αντιγράφει την πρώτη και είναι μια μέρα για ποτό, οπότε προμηθευτείτε ενδιαφέροντα ποτά. Αν δυσκολεύεστε πραγματικά, μπορείτε να αγοράσετε 2 smoothies λαχανικών.

τέταρτη ημέρα

Καρπός. Τρώτε οποιαδήποτε ποσότητα ωμών φρούτων.

Ξηροί καρποί και αβοκάντο για απώλεια βάρους κατά 7 κιλά την εβδομάδα

Η πέμπτη μέρα

Το μενού τους αποτελείται από μαγειρεμένο άπαχο κρέας, τυρί cottage και αυγά. Όριο όγκου: κρέας - 300 γραμμάρια, τυρί cottage - 100 γραμμάρια και 3 αυγά.

έκτη μέρα

Η έκτη μέρα πίνει επίσης.

Έβδομη ημέρα

Η έβδομη ημέρα της δίαιτας Nedelka υποτίθεται ότι βγαίνει από την αυστηρή δίαιτα, οπότε το μενού θα είναι πλήρες, αλλά ακόμα όσο το δυνατόν διαιτητικό.

Φάτε μια ομελέτα και γιαούρτι για πρωινό. Απολαύστε σούπα κοτόπουλου για μεσημεριανό γεύμα. Ένα απογευματινό σνακ είναι φρούτο. Και για δείπνο - ελληνική σαλάτα.

Πόσο επικίνδυνη είναι η γρήγορη απώλεια βάρους;

Εξαρτάται από αυτό που ονομάζετε γρήγορη απώλεια βάρους και πόσο βάρος θέλετε να χάσετε. Εάν είστε παχύσαρκοι και πρέπει να χάσετε το περιττό βάρος, μπορεί να φύγει γρηγορότερα από ό, τι αν χρειάζεται απλώς να χάσετε μερικά κιλά.