Πώς να χάσετε βάρος - βασικές αρχές και κανόνες

γενικές αρχές και κανόνες απώλειας βάρους

Πώς να χάσετε βάρος; Όταν το υπερβολικό βάρος και αυξάνεται, πρέπει να ληφθούν μέτρα για την ομαλοποίηση. Και εδώ μπορείτε να ακούσετε, να διαβάσετε και να δείτε χιλιάδες ή περισσότερους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων ειδικών χειρουργικών επεμβάσεων για την αφαίρεση λίπους ή τη μείωση του όγκου του στομάχου.

Οι πιο σημαντικοί κανόνες για την απώλεια βάρους

Πώς να χάσετε βάρος; Υπάρχουν προϊόντα αδυνατίσματος με διαφορετικούς μηχανισμούς δράσης. Μερικά φάρμακα εμποδίζουν τη δράση των ενζύμων που διαλύουν το λίπος στο σώμα μας, ενώ άλλα φαίνεται να λαμβάνουν μόρια λίπους από τα τρόφιμα και να τα απομακρύνουν από το σώμα.

Όλα αυτά τα φάρμακα, ειδικά όταν λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο πεπτικό σύστημα. Ο Θεός, λοιπόν, να τους πάρετε χωρίς να συμβουλευτείτε και χωρίς την επίβλεψη ειδικού. Το κύριο μειονέκτημα όλων αυτών των φαρμάκων είναι ότι λειτουργούν μόνο για το χρονικό διάστημα που παίρνετε το φάρμακο. Σε περίπτωση ακύρωσης, τα κιλά που έχουν πεταχτεί θα επιστρέφονται γρήγορα.

Υπάρχουν πολλά φάρμακα και βιολογικά συμπληρώματα που προσφέρονται στην αγορά για απώλεια βάρους και ο αριθμός τους αυξάνεται. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμα. Οι κατασκευαστές αυτών των φαρμάκων είναι πιο πιθανό να ξοδέψουν χρήματα για την προώθηση κεφαλαίων από την έρευνα της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειάς τους.

Αγαπητέ κύριε ή κυρία, Η βασική αρχή και το μυστικό της απώλειας βάρους και του ελέγχου του βάρους είναι πολύ απλή: πρέπει να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και να ξοδεύετε περισσότερες από αυτές.

Προσοχή!Υπάρχουν μόνο δύο φυσικοί και ασφαλείς τρόποι για να ελέγξετε το βάρος σας: μέσω της άσκησης και μέσω της διατροφής.

Ταυτόχρονα, κάποιο βάρος ελέγχου είναι σχετικά εύκολο, ενώ άλλα πρέπει να εργάζονται και να υποφέρουν για μήνες και χρόνια. Ο πρώτος μπορεί να αντέξει δηλώσεις όπως: «Η παχυσαρκία είναι ένα σημάδι ασυμβίβαστου και έλλειψης αυτοπειθαρχίας». Δεύτερον, τέτοιες δηλώσεις είναι μόνο ενοχλητικές.

Επειδή το βάρος μπορεί επίσης σε κάποιο βαθμό να εξαρτάται από γενετικούς και συνταγματικούς παράγοντες που δεν είναι τόσο απλοί και εύκολο στην καταπολέμηση. Ωστόσο, υπάρχουν καθολικοί κανόνες και τεχνικές ελέγχου βάρους που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να έχει περισσότερα ή λιγότερα αποτελέσματα.

Στον σύγχρονο κόσμο, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει με σχετική αφθονία τροφίμων και τροφίμων. Ταυτόχρονα, τα παντοπωλεία είναι εύκολα προσβάσιμα για τους περισσότερους ανθρώπους, δεν χρειάζεται να αγοράζονται, να μεγαλώνουν, απλά πήγαν στο σούπερ μάρκετ, περιπλανήθηκαν στα ράφια με διάφορα τρόφιμα και προϊόντα σε φωτεινές και ελκυστικές συσκευασίες, πήραν ένα πλήρες καλάθι, πήραν τα χρήματαδίνεται στο ταμειακό μητρώο και καταπιείτε όσο θέλετε και πόσα ταιριάζουν.

Με την αφθονία, την ποικιλία και την έτοιμη διαθεσιμότητα τροφίμων και προϊόντων, η πλειονότητα των καταναλωτών αναπτύσσει έναν πραγματικό «εθισμό στα τρόφιμα». Οι άνθρωποι είναι εθισμένοι σε τρόφιμα, υψηλές θερμίδες, λιπαρά ή ζαχαρούχα τρόφιμα όπως τα ναρκωτικά. Ως αποτέλεσμα, η χρόνια υπερκατανάλωση τροφής συμβαίνει με όλες τις αρνητικές συνέπειες για την ευημερία και την υγεία και το υπερβολικό βάρος είναι μόνο μια εξωτερική εκδήλωση αυτών των αρνητικών συνεπειών.

Άρα, το πρώτο βήμα και ο κανόνας είναι να ξεφύγετε από την "τροφική φρενίτιδα". Πάρτε τον έλεγχο του φαγητού σας. Ακούστε τα συναισθήματα της όρεξης ή της πείνας σας. Μην καταπιείτε τίποτα απαίσιο μόνο και μόνο επειδή το βάζετε κάτω και κοιτάζετε το πιάτο σας ή επειδή είναι ώρα για σνακ ή μεσημεριανό γεύμα. Ακούστε τα εσωτερικά σας συναισθήματα, αν θέλετε πραγματικά να φάτε, αν πρέπει πραγματικά να φάτε κάτι.

  • Κανόνας 1.Τρώω μόνο όταν είμαι πραγματικά πεινασμένος.
  • Κανόνας 2.Ποτέ μην τρώτε το γέμισμά σας. Ακούστε το αίσθημα της πείνας σας, έχει τελειώσει - αρκετά, θα μετακινήσω το πιάτο, σηκωθώ από το τραπέζι. Μερικές φορές πρέπει να σταματήσετε να τρώτε ακόμα κι αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε. Συχνά τα μάτια θέλουν ακόμα, αλλά το στομάχι είναι ήδη γεμάτο. Ακούστε το στομάχι σας και εξημερώστε την απληστία των ματιών σας.
  • Κανόνας 3.Ζυγίστε μία φορά την εβδομάδα και συγκρίνετε το υπόλοιπο με προηγούμενες αλλαγές. Όταν διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να αυξάνετε το βάρος, λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου βάρους.

Και αυτό είναι, δεν χρειάζεται να εφεύρετε κάτι υπερβολικά ανεπτυγμένο, δεν χρειάζεται να αναζητήσετε υπερσύγχρονα μέσα. Μετά από αυτό, όταν σταματήσατε να παίρνετε το φάρμακο και πάλι αυξήσατε το βάρος. Αυτό είναι καθαρό φάρσα, υπάρχει το συνηθισμένο άρμεγμα των χρημάτων, έρχεστε στο μυαλό σας, δεν είστε μια μηχανή χρημάτων και δεν θέλετε οι φαρμακευτικές εταιρείες να ωφεληθούν από την υγεία σας. Έτσι η αρμονία σας είναι στα χέρια σας. Απλά πρέπει να δείξετε χαρακτήρα και πείσμα. Λαμβάνω δράση.