Οδηγίες χρήσης Bentolit

Bentolit - ιδιότητες και γενικές πληροφορίες

Φόρμα έγκρισης:

Σκόνη ποτών

Διαστάσεις:

100 g / πακέτο

Κύριο δραστικό συστατικό:

στοματικός πηλός μπεντονίτη

Γεύση:

Καπουτσίνο με γεύση κανέλας

Διατροφικές πληροφορίες (1 μερίδα - 14 g):

πρωτεΐνες - 4 χρόνια,

υδατάνθρακες - 7, 5 g.

Ενεργειακή τιμή:

45 kcal / 190 kJ

Αντενδείξεις:

κάτω των 18

Το Bentolit είναι ένα γρήγορο ποτό αδυνατίσματος σε πηλό μπεντονίτη. Χρησιμοποιείται για απώλεια βάρους. Βελτιώνει το μεταβολισμό και ομαλοποιεί το πεπτικό σύστημα, εξαλείφει την όρεξη, απομακρύνει τοξίνες και επιβλαβή μέταλλα (μόλυβδος, υδράργυρος, αλουμίνιο) από το σώμαΕπιπλέον ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την εντερική χλωρίδα. Έχει αντιβακτηριακή δράση.

Το ποτό προορίζεται για γυναίκες και άνδρες. Δεν βλάπτει το σώμα, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Το προϊόν φέρει τη σήμανση Eurasia Conformity (EAC) και διαθέτει πιστοποιητικά και διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφαρμογή στην ΚύπροΚλινικές μελέτες και δοκιμές επιβεβαίωσαν την υψηλή ποιότητα του ποτού και οι κριτικές των καταναλωτών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και τις ιδιότητες του ποτού που υποδεικνύει ο κατασκευαστής, ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τη χρήση.

Μια καινοτόμος μέθοδος για την απώλεια βάρους - οδηγίες εφαρμογής:

  • Η παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος, η επιθυμία να χάσουν βάρος
  • αυξημένη όρεξη και συνεχής λαχτάρα για σνακ
  • Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος (διάρροια, αέρια, μετεωρισμός κ. λπ. )
  • Δηλητηρίαση, έμετος, αποτοξίνωση
  • Ασθένειες με τη μορφή δερματικών αλλεργιών (εξάνθημα, ακμή).

Το Bentolit μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση για όλα τα παραπάνω συμπτώματα. Επιπλέον, το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καιρό. Μια υποδοχή είναι αρκετή. Η εξαίρεση είναι τα προβλήματα με εξανθήματα (σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να το παίρνετε καθημερινά για 3-7 ημέρες για ένα ορατό αποτέλεσμα), το υπερβολικό βάρος ή την παχυσαρκία. Για απώλεια βάρους, απαιτείται παρακολούθηση μαθημάτων, η διάρκεια της οποίας εξαρτάται από τη σοβαρότητα της παχυσαρκίας και τον αριθμό των επιπλέον κιλών.

πώς να προετοιμάσετε και να πάρετε ένα ποτό αδυνάτισμα μπεντολίτη με πηλό μπεντονίτη - δοσολογία

Ποτό Bentolit - χρήση για απώλεια βάρους

Η απλή και βολική χρήση είναι ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του ποτού αδυνατίσματος. Για να φτιάξετε μία μερίδα, ανακατέψτε δύο κουταλάκια του γλυκού σκόνη σε αποβουτυρωμένο γάλα (200 ml) ή νερό. Συνιστάται αναδευτήρας για καλύτερη ανάμειξη. Αρκεί να πίνετε μία φορά την ημέρα κάθε μέρα. Διαδικασία αίτησης:

  • έως 15 κιλά - εντός δύο έως τριών εβδομάδων
  • από 15 έως 30 κιλά - εντός ενός έως δύο μηνών
  • από 30 έως 60 κιλά - ένα πρόγραμμα εισαγωγής για 6-12 μήνες με διάλειμμα επτά ημερών κάθε τέσσερις εβδομάδες.

Μόνο η σωστή χρήση του ποτού εγγυάται θετικό αποτέλεσμα. Κάθε πακέτο Bentolit περιέχει οδηγίες που πρέπει να διαβαστούν πριν από τη χρήση.