Κριτικές για Bentolit

 • Ευαγγελία
  Δοκίμασα διαφορετικές δίαιτες και μπήκα στο γυμναστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστα και γρήγορα αυξήθηκαν ξανά. Γύρισα σε διατροφολόγο πριν από έξι μήνες. Αφού εξέτασε το ιστορικό μου, ο γιατρός συνέστησε το Bentolit. Έχω χάσει 30 κιλά σε δύο μήνες! Τώρα πίνω Bentolit για να διατηρήσω το σχήμα μου μία φορά το μήνα για μια εβδομάδα. Το βάρος είναι σταθερό 60 κιλά - Είμαι χαρούμενος!
  Bentolit
 • Ali
  Καθώς μεγάλωσα, κέρδισα πολύ βάρος. Δεν μου άρεσε ποτέ να πηγαίνω στο γυμναστήριο ή να κάνω δίαιτα - ούτε καν τον εαυτό μου. Έτσι άρχισα να ψάχνω άλλες μεθόδους απώλειας βάρους στο Διαδίκτυο. Σπούδασα κριτικές για διάφορα προϊόντα και αποφάσισα να δοκιμάσω το ποτό Bentolit. Οι εκλογές δεν ήταν αναστατωμένες. Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Σε μόλις ένα μήνα εισαγωγής, έχασα 25 κιλά.
  Bentolit
 • Elif
  Είμαι πολύ λεπτός, ανεξάρτητα από το πόσο τρώω, δεν παίρνω ποτέ βάρος. Αγοράζω μπεντολίτη για τον άντρα μου. Δυστυχώς, είναι πολύ επιρρεπές στο υπερβολικό βάρος. Για πρώτη φορά, αυτό το ποτό τον βοήθησε να χάσει 30 κιλά. Το πήρα δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα. Τώρα μόνο το σαββατοκύριακο, μία φορά το βράδυ. Το βάρος είναι ακόμα, ο σύζυγος δεν παίρνει βάρος. Άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και είμαι επίσης χαρούμενος.
  Bentolit
 • Ιωάννα
  Καλή βοήθεια απώλειας βάρους. Για δύο εβδομάδες πρόσληψης, βοήθησε να ρίξει επιπλέον κιλά πριν από το γάμο. Ήταν βολικό να πίνετε - το ποτό είναι γρήγορο να φτιαχτεί, όπως ο κανονικός στιγμιαίος καφές. Ήμουν έκπληκτος που η γεύση δεν είναι αηδιαστική, αλλά, αντίθετα, πολύ ευχάριστη, με τη γεύση του καπουτσίνο και ένα ελαφρύ άρωμα κανέλας. Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήμουν ευχαριστημένος με την αγορά!
  Bentolit
 • Ιωάννα
  Πήρε το Bentolite για ένα μήνα, μία φορά την ημέρα το βράδυ. Ως αποτέλεσμα, έχασα 17 κιλά υπό κανονικές συνθήκες. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Φαίνεται λεπτός και ελκυστικός όπως ποτέ άλλοτε! Το ποτό είναι γρήγορο στην προετοιμασία και έχει καλή γεύση. Συνιστώ.
  Bentolit
Βαθμολογία χρηστών Bentolit
4.2
28