Εμπειρία χρήσης Bentolit

Κατερίνα, πόλη του Ουέλς.

Πώς έχασα το βάρος με το Bentolit Drink με Bentonite Clay - πριν και μετά τη χρήση

Γεια σε όλους. Σήμερα αποφάσισα να πω την ιστορία μου για το πώς το βάρος μου έφτασε τα 105 κιλά, πώς ξεφορτώθηκα επιπλέον κιλά, η χρήση των οποίων με βοήθησε να χάσω βάρος και το πιο σημαντικό, ποιες θετικές πτυχές της ζωής μου αποκαλύφθηκαν αργότερα!

Εμπειρία πώς έχασα 60 ​​κιλά κατά τη διάρκεια του έτους

Είμαι υπέρβαρος από τότε που γεννήθηκα. Και όσο μεγαλύτερα πήρα, τόσο περισσότερο το βάρος μου. Όταν αποφοίτησα από το κολέγιο, ζύγιζα τουλάχιστον 105 κιλά. Αναγκάστηκα να κάνω γυμναστική, αλλά ακόμη και οι πιο επίπονες προπονήσεις δεν έφεραν τουλάχιστον θετικό αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια με παρόμοιο πρόβλημα θα συμφωνήσουν μαζί μου. Τα επιπλέον κιλά κάνουν τη ζωή πολύ πιο δύσκολη, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Στην αρχή συνειδητοποίησα ότι το να είσαι υπέρβαρος είναι ο λόγος που το αρσενικό μισό είναι μόνο φίλοι μαζί μου. Και όταν άρχισα να εργάζομαι και να χτίζω μια καριέρα, παρατήρησα ότι, παρά όλες τις ικανότητές τους, προωθούνται όσοι είναι πιο λιτός και, κατά συνέπεια, πιο όμορφοι.

Και μόνο τότε σκέφτηκα σοβαρά το βάρος μου και αποφάσισα να αναζητήσω μέσα και μεθόδους που θα μπορούσαν να με σώσουν από επιπλέον κιλά. Πρώτα, γύρισα σε διατροφολόγο.

Ποτό αδυνάτισμα Bentolit - τι είναι αυτό, πώς να το χρησιμοποιήσετε

Ο διατροφολόγος αποδείχθηκε έμπειρος γιατρός και μελέτησε το ιατρικό μου ιστορικό και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Συνιστούσα να συνεχίσω να είμαι κατάλληλος για τον γενικό τόνο. Και έκανε ραντεβού με την Bentolit. Μου είπε τι ήταν.

Απολαύστε το ποτό αδυνατίσματος BENTOLIT με πηλό μπεντονίτη

Καθώς έμαθα από τα λόγια του γιατρού και έπειτα διάβασα τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο μόνος μου, το Bentolit είναι ένα γρήγορο ποτό αδυνατίσματος που παρασκευάζεται από πηλό μπεντονίτη. Στην αρχή, φυσικά, με ανησυχούσε ότι έπρεπε να πιω κάποιο είδος πηλού, αλλά στην πραγματικότητα τα πάντα ήταν πολύ καλύτερα και πιο ευχάριστα.

Αυτό το προϊόν απώλειας βάρους πωλείται με τη μορφή σκόνης που πρέπει να παρασκευάζεται ως στιγμιαίος καφές ή κακάο, για παράδειγμα. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε ένα ποτό - ρίξτε 200 ml ζεστού νερού πάνω από δύο κουταλάκια του γλυκού σκόνη (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με αποβουτυρωμένο γάλα). Ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι ή αναδευτήρα. Το ποτό ήταν επίσης υπέροχο - μοιάζει με καπουτσίνο με γεύση κανέλας.

Μετά από σύσταση γιατρού, έπινα αυτό το ποτό όλο το χρόνο σύμφωνα με μια ατομική πορεία. Κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι για 30 συνεχόμενες ημέρες, μετά από μια εβδομάδα μακριά, και πάλι για 30 ημέρες. Και έτσι όλο το χρόνο σε έναν κύκλο. Μετά από κάθε μηνιαίο μάθημα, επισκέφτηκα έναν διατροφολόγο. Ξεκίνησα ένα περιοδικό σημειώνοντας αλλαγές στο βάρος και στην υγεία μου.

Μετά τη χρήση του Bentolit - τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες μου

Μετά τον πρώτο και δεύτερο μήνα της λήψης Bentolit, το βάρος μειώθηκε κατά 30 kg. Μετά από 6 μήνες - ζύγιζα ήδη 45 κιλά λιγότερο και στο τέλος του έτους - μείον 60 κιλά! Ταυτόχρονα, έτρωγα ως συνήθως και ταιριάζω δύο φορές την εβδομάδα (ένα μάθημα κράτησε 40 λεπτά)Δεν παρατήρησα ποτέ παρενέργειες ή άλλες αρνητικές αντιδράσεις κατά τη λήψη του Bentolit. Η κατάσταση της υγείας είναι εξαιρετική - εξωτερικά έχω αλλάξει πέρα ​​από την αναγνώριση. Ακριβώς όπως έχανα βάρος, υπήρχε ένα βράδυ με αποφοίτους από το γυμνάσιο όπου σπούδαζα. Κανείς δεν με αναγνώρισε αμέσως και τότε όλοι σοκαρίστηκαν. Όλο το βράδυ μίλησαν μόνο για μένα.

Πριν από δύο χρόνια, σε ένα αθλητικό συγκρότημα όπου ήμουν σε φόρμα, συνάντησα έναν άνδρα που είναι τώρα ο σύζυγός μου. Στη δουλειά, έλαβε μια πολυαναμενόμενη προσφορά. Έτσι, το απλό αδυνάτισμα Bentolit άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο. Τώρα το χρησιμοποιώ μία φορά το μήνα σε εβδομαδιαία τάξη για να διατηρήσω ένα λεπτό σχήμα. Συνιστώ!