Δίαιτα για τεμπέληδες

Νερό για τεμπέλης δίαιτα

Πολλοί από εμάς συχνά απορρίπτουμε την επιθυμητή απώλεια βάρους μόνο επειδή κάθε είδους προβλήματα γίνονται εμπόδιο, αλλά συχνά το κύριο εμπόδιο είναι η τεμπελιά μας, που μας εμποδίζει να πλησιάσουμε περισσότερο τον αγαπημένο μας στόχο. Επιπλέον, η έλλειψη χρόνου, το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, η ακανόνιστη, μη ισορροπημένη διατροφή και οι δύσκολες επιλογές προϊόντων που συνεπάγεται μια συγκεκριμένη δίαιτα στερούν από τον εαυτό μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα όμορφο σώμα. Και πολλά άλλα απλώς καταρρέουν, παρά τη νέα «ακραία» δίαιτα για τον οργανισμό.

Για όσους έχουν ανακαλύψει τον εαυτό τους για τουλάχιστον έναν από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν καλά νέα, δηλαδή μια δίαιτα απώλειας βάρους για τεμπέληδες. Με τη βοήθεια αυτού του συστήματος, μπορείτε εύκολα να χάσετε τα περιττά κιλά καθώς και να καθαρίσετε και να θεραπεύσετε το σώμα. Είναι επίσης κατάλληλο για όσους δεν άντεξαν τις προηγούμενες δίαιτες και φυσικά για όσους θέλουν να διορθώσουν το αποτέλεσμά τους χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους μετά την απώλεια βάρους.

Ποια είναι η ουσία της τεμπέλης δίαιταςΤο πρόγραμμα διατροφής για τους πιο τεμπέληδες

Η τεμπέλης δίαιτα ονομάζεται έτσι όχι μόνο γιατί δεν είναι δύσκολη και αβίαστη να την ακολουθήσεις, αλλά και γιατί δεν απαιτεί ιδιαίτερες προετοιμασίες, προϊόντα και πολύ χρόνο. Η ουσία της δίαιτας απώλειας βάρους για τεμπέληδες είναι η εξής: πριν από κάθε γεύμα (15-20 λεπτά), πρέπει να πίνετε ακριβώς 2 ποτήρια καθαρό καθαρό νερό, μετά το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε το συνηθισμένο σας γεύμα.

Ένας άλλος σημαντικός κανόνας είναι ότι απαγορεύεται αυστηρά να πίνετε υγρά ενώ τρώτε και για 2 ώρες μετά. Αυτό κάνει 2 βασικούς κανόνες σίτισης για τεμπέληδες στο νερό:

  1. Πίνετε ακριβώς 2 ποτήρια νερό 15-20 λεπτά πριν το φαγητό.
  2. Μετά από αυτό, μην πιείτε ή φάτε τίποτα για άλλες 2 ώρες.

Μετά από 2 ώρες μπορείτε να πιείτε όχι μόνο νερό, αλλά και τσάι ή καφέ, αλλά χωρίς «γλυκές εκπλήξεις» σε μορφή γλυκών, μπισκότων, κέικ κ. λπ. Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα φάτε ξανά και θα ακολουθήσετε τον δεύτερο κανόνα του τεμπέλη. Κρίνοντας τη δίαιτα, πρέπει να πίνετε νερό πριν φάτε και, όπως αποδείχθηκε, δεν το κάνατε.

Εδώ είναι ένα πρόγραμμα διατροφής για τους πιο τεμπέληδες που πρέπει απλώς να θυμάστε και να επαναλάβετε από μέρα σε μέρα.

Πρωινό: Το πρωί πίνουμε 2 ποτήρια καθαρό νερό με άδειο στομάχι (με μεταλλικό νερό είναι δυνατό, αλλά χωρίς αέριο), περιμένουμε 15-20 λεπτά, μετά παίρνουμε πρωινό με το συνηθισμένο μας φαγητό, αλλά μην το πλύνουμε ενώ τρώμε . Περιμένουμε 2 ώρες ενώ δεν τρώμε και δεν πίνουμε τίποτα άλλο.

Μεσημεριανό: Πιείτε ξανά 2 ποτήρια νερό, περιμένετε την παραπάνω ώρα, γευματίστε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε στο μεσημεριανό μενού, εκτός από το ότι πρέπει να απαρνηθείτε την κομπόστα και άλλα υγρά «στο τρίτο». Περιμένουμε επίσης 2 ώρες για να περιορίσουμε την πιθανή δίψα.

Βραδινό: Αυτή τη φορά πίνουμε 1 ποτήρι νερό (αλλά 2 είναι δυνατά αν υπάρχει αρκετός χρόνος πριν τον ύπνο). Μετά από 15-20 λεπτά έχουμε δείπνο με όχι πολύ θερμιδικό και «βαρύ» φαγητό, χωρίς βραδινό τσάι, γάλα κ. λπ. για τις επόμενες 2 ώρες.

Για όσους θέλουν να κανονίσουν σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, σημειώνουμε ότι είναι επίσης υποχρεωτικό να πιουν προηγουμένως 2 ποτήρια καθαρό νερό, ακόμη και αν η ποσότητα του φαγητού είναι μικρή (σάντουιτς, φρούτα, μπισκότα), αλλά σε αυτήν την περίπτωση 1 ποτήρι επιτρέπεται να πιει νερό αντί για δύο.

Αποτελέσματα και κριτικές της δίαιτας για τεμπέληδες στο νερό. Ποιο είναι το μυστικό για την απώλεια βάρους;

Κορίτσι πίνει νερό σε δίαιτα για τεμπέληδες

Κρίνοντας από τις πολλές καλές κριτικές σχετικά με την τεμπέλης δίαιτα, αυτό το σύστημα απώλειας βάρους μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα. Ορισμένοι χρήστες απώλειας βάρους ανέφεραν ότι κατάφεραν να χάσουν 8-10 επιπλέον κιλά σε μόλις 2 εβδομάδες. Ποιο είναι όμως το μυστικό ενός τόσο εντυπωσιακού διατροφικού αποτελέσματος για τους πιο τεμπέληδες; Ας μάθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Από τη μία, αυτό το σύστημα κάνει εξαιρετική δουλειά όταν αισθάνεστε πεινασμένοι, καθώς 2 ποτήρια νερό πριν από τα γεύματα γεμίζουν το στομάχι σχεδόν το ένα τρίτο και εξασφαλίζουν έτσι ένα σχετικό αίσθημα κορεσμού. Ως αποτέλεσμα, δεν θα θέλετε να φάτε πολύ, η μερίδα θα μειωθεί σημαντικά και οι θερμίδες θα εισέλθουν πολύ λιγότερες στον οργανισμό.

Δεύτερον, η δίαιτα για τους τεμπέληδες του νερού μπορεί να ξεπεράσει το κοινό πρόβλημα όλων των ανθρώπων που χάνουν βάρος - έναν αργό μεταβολισμό. Σύμφωνα με έρευνα διατροφολόγων, η κατανάλωση νερού λίγο πριν από το γεύμα αυξάνει την ταχύτητα των μεταβολικών διεργασιών πολλαπλάσια.

Και τρίτον, είναι μια ευκαιρία να αντικαταστήσετε τα περιττά ποτά με πολλές θερμίδες (τσάι και καφές με ζάχαρη, ενεργειακά και ανθρακούχα ποτά κ. λπ. ) που καταναλώνετε αντί για νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο δεν είναι μόνο πιο υγιεινό για απώλεια βάρους αλλά και για τη δουλειά του Σώματος συνολικά. Ήδη την πρώτη μέρα αφού πιείτε 2 ποτήρια καθαρό νερό πριν από κάθε γεύμα, θα νιώσετε πώς η ανάγκη για αυτά τα ποτά εξαφανίζεται από μόνη της και κατά συνέπεια «κενές» και μερικές φορές ακόμη και «βλαβερές» θερμίδες δεν εισέρχονται πλέον στον οργανισμό (λόγω της περιεκτικότητας σε ποτά, χρωστικές, γεύσεις κ. λπ. ).

Ένα άλλο σημαντικό όφελος της τεμπέλης δίαιτας απώλειας βάρους είναι ότι η καθημερινή ενέργεια που καταναλώνει το σώμα μας παράγεται με τη βοήθεια του νερού. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να πίνετε αρκετό από αυτό και να ασκηθείτε περισσότερο.

Είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσετε αυτή τη δίαιτα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις διατροφικές σας προτιμήσεις ή την καθημερινή σας διατροφή. Επιπλέον, χάρη σε μια δίαιτα για τεμπέληδες, μπορείτε να χάσετε βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα και να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή μπορείτε να προσκολληθείτε σε αυτό επ 'αόριστον. Ως αποτέλεσμα, αυτό το σύστημα απώλειας βάρους αναφέρεται μερικές φορές ως «δια βίου δίαιτα», στο πλαίσιο της οποίας οι διατροφολόγοι το συνιστούν για μακροχρόνια χρήση.

Έτσι, η δίαιτα για τεμπέληδες φαίνεται τόσο απλή με την πρώτη ματιά, γι' αυτό και ορισμένοι αμφιβάλλουν ακόμη και για την αποτελεσματικότητά της. Εξαιτίας αυτού, εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή σκεπτικισμό σχετικά με αυτό το είδος απώλειας βάρους, μπορείτε να διαβάσετε κριτικές σχετικά με τη δίαιτα για τεμπέληδες σε διάφορα φόρουμ από εκείνους που βάδισαν την πορεία προς την πλήρη απώλεια βάρους.