Τι μπορείτε να πιείτε σε δίαιτα για 7, 14 και 30 ημέρες

Οι ριζικές μέθοδοι αντιμετώπισης της παχυσαρκίας καθίστανται ολοένα και πιο σημαντικές για άτομα που χάνουν βάρος. Πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι καταφεύγουν σε γαστρική ταινία - μια λειτουργία για τη μείωση του όγκου και την απώλεια βάρους καταναλώνοντας την ελάχιστη ποσότητα τροφής που τρώνε. Υπάρχει ένα σύστημα σίτισης που βασίζεται επίσης στην αρχή της συστολής του στομάχου σε μικρό μέγεθος. Είναι ασφαλές για χρήση στο σπίτι και το αποτέλεσμα της απώλειας βάρους εξαρτάται από το πόσο δύσκολο είναι, πόσο καιρό διαρκεί και τηρώντας τη λίστα των εγκεκριμένων προϊόντων.

Τι είναι η διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ;

Πρόκειται για μια αποτελεσματική τεχνική απώλειας βάρους, που αναπτύχθηκε με βάση την αρχή: πίνετε τα πάντα, αλλά μην τρώτε τίποτα. Η έννοια της «δίαιτας κατανάλωσης για απώλεια βάρους» δεν είναι ίδια με τέτοια συστήματα απώλειας βάρους όπως η δίαιτα νερού, οι ημέρες νηστείας σε υγρά ή η ιατρική νηστεία. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, αυτή η τεχνική δεν αποκλείει την κατανάλωση τροφής, αλλά μόνο τη χρήση του αντανακλαστικού μάσησης. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα επιτρεπόμενα τρόφιμα πρέπει να είναι υγρά και ακόμη και υδαρή.

Με τη βοήθεια αραίων τροφίμων, το σώμα μας συνηθίζει να γεμίζει γρηγορότερα και να απαλλαγεί από τη συνήθεια να καταπίνει τη συναισθηματική πείνα, χάνοντας έτσι γρήγορα και αποτελεσματικά επιπλέον κιλά. Το κύριο συστατικό όλων των υγρών γευμάτων είναι το νερό σε μεγάλες ποσότητες. Μαζί με άλλες νομικές διατάξεις, ανακουφίζει το αίσθημα της πείνας και είναι απολύτως χωρίς θερμίδες.

Σωστή συμμόρφωση

Κανόνες για τη συμμόρφωση με μια διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ

Η υγρή μέθοδος απώλειας βάρους ονομάζεται σωστά μία από τις πιο αποτελεσματικές, αλλά δεν απαγορεύει τη λήψη ουσιών απαραίτητων για το ανθρώπινο σώμα από τρόφιμα - δεν αποκλείει πρωτεΐνες, λίπη ή υδατάνθρακες από τη διατροφή, αλλάαπλώς τα μετατρέπει σε υγρή συνοχή. Δεν μπορούν όλα τα προϊόντα να μετατραπούν σε υγρό ή πουρέ (π. χ. κρέας). Επομένως, αξίζει να εφοδιάζετε καθημερινά ένα σύμπλεγμα βιταμινών φαρμακείων και να ανανεώνετε τη δύναμή σας με φρέσκα πιάτα βιταμινών.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Αν και οι οπαδοί αυτής της μεθόδου απώλειας βάρους αναφέρουν την υγρή μέθοδο ως την καλύτερη μέθοδο απώλειας βάρους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της είναι τα ίδια στις κλίμακες. Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα του συστήματος περιλαμβάνουν:

 • πλήρης καθαρισμός του σώματος από απορρίμματα τροφίμων σε κυτταρικό επίπεδο.
 • Επιτάχυνση του μεταβολισμού βελτιώνοντας την εργασία του πεπτικού συστήματος.
 • συστολή του στομάχου και του κορεσμού με ελάχιστη ποσότητα φαγητού.
 • ταχεία εξάλειψη του υπερβολικού βάρους.

Όποιος χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική για να χάσει βάρος έχει πάντα τα μειονεκτήματα:

 • Είναι ψυχολογικά πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί το φυσικό αντανακλαστικό μάσησης.
 • Στα πρώτα στάδια, πρέπει κανείς να υπομένει συνεχώς μια επίπονη, εμμονική όρεξη.
 • Οι συχνές σύντροφοι της τεχνολογίας στην αρχή είναι συνεχής κόπωση, απάθεια, αίσθημα δυσαρέσκειας.
 • Η απόρριψη των ακατέργαστων φαγητών και των συνηθειών μάσησης είναι ένα βαρύ βάρος για το σώμα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλοι όσοι θέλουν να χάσουν βάρος.

Ποτά

Η κλασική έκδοση μιας υγρής διατροφής έχει σχεδιαστεί για ένα μήνα - αυτή είναι η βέλτιστη περίοδος για πλήρη καθαρισμό και ανανέωση των συστημάτων του σώματος. Ωστόσο, δεν καταφέρνουν όλοι να ολοκληρώσουν ολόκληρη την πορεία της τεχνικής, οπότε υπάρχουν και άλλοι, απλούστεροι, συντομότεροι και πιο οικονομικοί τύποι δίαιτας. Το νόημα παραμένει το ίδιο και η διάρκεια ποικίλλει ανάλογα με την ψυχολογική διάθεση του ατόμου αδυνατίσματος, τη θέληση και την κατάσταση της υγείας του. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμη και από τη συντομότερη μέθοδο ενυδάτωσης, πρέπει να ξέρετε τι να πίνετε.

ημέρα κατανάλωσης

Τι μπορείτε να πιείτε σε δίαιτα κατανάλωσης

Ο ευκολότερος τρόπος για να χάσετε βάρος με υγρά είναι να πίνετε για μια ημέρα. Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια οικεία και οικεία ημέρα νηστείας. Το πιο δημοφιλές ποτό για μια τέτοια εκφόρτωση μιας ημέρας είναι το νερό με λεμόνι, αλλά δεν πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας σε αυτό. Το κύριο πράγμα είναι να πίνετε και τι δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι καλύτερο αν είναι ένα μονο-ποτό, αν και επιτρέπεται η ανάμειξη διαφορετικών τύπων υγρών όλη την ημέρα. Η ημερήσια δόση είναι 25-35 ml ανά κιλό βάρους, δηλαδή 1, 5 έως 3 λίτρα. Κατά την εκφόρτωση υγρών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα ποτά:

 • τσάι οποιουδήποτε είδους χωρίς ζάχαρη (μαύρο, πράσινο, βότανα);
 • κεφίρ χωρίς λίπος ή φυσικό γιαούρτι;
 • φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών.
 • Κομπόστες από μούρα, φρούτα ή αποξηραμένα φρούτα.

Τρεις ημέρες

Αυτή η τριήμερη εκφόρτωση είναι ουσιαστικά η ίδια με την προηγούμενη επιλογή, αλλά σε αυτήν την περίπτωση τρεις ημέρες κατανάλωσης πρέπει να είναι συνεχόμενες. Οι απαιτήσεις παραμένουν οι ίδιες - πίνουμε μόνο, αλλά δεν τρώμε τίποτα. Απαγορεύονται τα ζαχαρούχα, τα ανθρακούχα, τα συμπυκνωμένα ποτά. Όλα πρέπει να είναι φρέσκα, φυσικά και προετοιμασμένα με τα χέρια σας. Ένα μενού τριών ημερών απόρριψης υγρού μπορεί να περιλαμβάνει:

 • τσάι, καφές (χωρίς ζάχαρη, αλλά η γεύση ενός πικρού ποτού μπορεί να προστεθεί με λίγα κουτάλια γάλακτος), κομπόστα;
 • Χυμοί λαχανικών και φρούτων, κοκτέιλ, smoothies
 • γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και προϊόντα γάλακτος που έχουν υποστεί ζύμωση (το ζυμωμένο ψημένο γάλα χρησιμοποιείται καλύτερα σε ελάχιστες ποσότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λιπαρά).
 • ζελέ - μούρο ή πλιγούρι βρώμης.

Επτά ημέρες

Ένα αποτελεσματικό αλλά δύσκολο μάθημα τεχνικής υγρού επτά ημερών θα σας βοηθήσει να χάσετε ενάμισι κιλό την ημέρα. Για να διαφοροποιήσετε και να εμπλουτίσετε ελαφρώς τη λιπαρή διατροφή σε υγρή μορφή, μπορείτε να προσθέσετε ζωμό κρέατος και ψαριού στο μενού για 7 ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να μαγειρεύονται με ελάχιστη ποσότητα αλατιού, καθώς τα αλμυρά ποτά, όπως τα αλμυρά τρόφιμα, διατηρούν υγρό στο σώμα και αποτρέπουν την απώλεια βάρους. Μπορείτε να βελτιώσετε τη γεύση του τελικού ζωμού με βότανα, καρότα ή κομμάτια σέλινου.

υποδειγματικό μενού διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ

Συνιστώμενη κατανάλωση:

 • τσάι, κομπόστες, ζελέ χωρίς ζάχαρη;
 • γαλακτοκομικά προϊόντα και ξινό γάλα;
 • χυμοί, smoothies, ζωμοί λαχανικών;
 • Ζωμοί: κρέας (άπαχο - κοτόπουλο ή βόειο κρέας) ή ψάρι.

Για 10 ημέρες

Βελτιώνει σημαντικά το μεταβολισμό. Εάν κάνετε δίαιτα για 10 ημέρες, θα χάσετε τουλάχιστον 10 κιλά. Τα πρώτα βήματα αυτής της τεχνικής μπορεί να είναι πολύ δύσκολα, αλλά μέχρι τη μέση της διατροφής, η υγρή τροφή γίνεται γνωστή και κορεσμός του σώματος σχετικά γρήγορα, αν όχι για πολύ. Επομένως, είναι καλύτερο να τρώτε υγιεινά: τρώτε πιο συχνά, αλλά περιορίστε το μέγεθος της μερίδας που τρώτε. Ο κατάλογος των επιτρεπόμενων ποτών δέκα ημερών αντιστοιχεί σχεδόν στη λίστα των μεθόδων βραχείας ροής. Αυτό:

 • τσάι, καφές, κομπόστα, uzvar, ζελέ;
 • αποβουτυρωμένο γάλα, κεφίρ, φυσικό γιαούρτι;
 • ζωμοί λαχανικών, ζωμοί κρέατος και ψαριού;
 • φρέσκους χυμούς, κοκτέιλ λαχανικών και φρούτων.

Για δύο εβδομάδες

Ενώ η μέθοδος ενυδάτωσης εβδομαδιαίας ή δέκα ημερών είναι σχετικά εύκολη, η δίαιτα κατανάλωσης δύο εβδομάδων είναι λίγο πιο δύσκολο να ακολουθηθεί. Η ποσότητα θρεπτικών συστατικών που λαμβάνει το σώμα είναι πολύ περιορισμένη. Επομένως, μετά από μια τέτοια δίαιτα, εκτός από όλα τα παραπάνω ποτά, θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβετε στην καθημερινή διατροφή σας σούπες πουρέ λαχανικών, οι οποίες βράζονται χωρίς μπαχαρικά και έπειτα πολτοποιούνται σε μια υδαρή συνοχή με ένα μίξερ. Τόσο τα φρέσκα λαχανικά όσο και τα καταψυγμένα μείγματα φυτικών λαχανικών είναι κατάλληλα για την παρασκευή τους.

Για ένα μήνα

Η πιο δύσκολη και πιο μακροχρόνια μέθοδος απώλειας βάρους με υγρά είναι η διατροφή ενός μήνα. Για να αντέξει μια τόσο μακρά περίοδο αποχής από χονδροειδές φαγητό, πρέπει κανείς να προετοιμάσει ψυχικά και σωματικά. Χωρίς συνήθεια και προπαρασκευαστική εκπαίδευση, είναι αδύνατο να σταματήσετε απότομα την τακτική κατανάλωση και να στραφείτε σε υγρά - αυτό μπορεί να απειλήσει την κατάρρευση, με αποτέλεσμα την επιστροφή της απώλειας βάρους και των προβλημάτων υγείας. Μπορείτε να πιείτε οτιδήποτε σε μια μηνιαία υγρή διατροφή που έχει υγρασία και εμφανίζεται σε όλες τις παραπάνω λίστες.

Δύσκολο

αυστηρή διατροφή για κατανάλωση βάρους

Οποιαδήποτε υγρή τεχνική, ανεξάρτητα από τη διάρκειά της, μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά σκληρή, καθώς σε καθένα από αυτά τα στερεά τρόφιμα αποκλείονται εντελώς από τη διατροφή. Η πιο δύσκολη διατροφή είναι να τρώτε μόνο με νερό (νηστεία) και μακροχρόνια διατροφή με διάφορα υγρά - ένα μήνα ή περισσότερο. Υγρές βραχυπρόθεσμες δίαιτες, στις οποίες καταναλώνονται διάφορα ποτά, πουρές λαχανικών και φρούτων, κοκτέιλ, αφέψημα, ζωμοί και τριμμένες σούπες, θεωρούνται λιγότερο σκληρές και ασφαλείς για την υγεία.

Διατροφή Choco Drinking

Μια τόσο ενδιαφέρουσα και αρωματική μέθοδος απώλειας βάρους μπορεί να εντοπιστεί ταυτόχρονα σε δύο ομάδες δίαιτας: πόσιμο και μονο-δίαιτα, καθώς το μόνο προϊόν που μπορεί να καταναλωθεί σε δίαιτα με σοκ είναι το κακάο. Βράστε το με λίγο γάλα λιπαρών ή αραιώστε το με νερό χωρίς ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά. Μπορείτε να προσπαθήσετε να καθίσετε στο κακάο για μία έως επτά ημέρες. Οι ειδικοί συνιστούν να σταματήσουν να βασανίζουν το σώμα, καθώς αυτή η προσέγγιση αποζημιώνει την υγεία για τα κιλά που χάθηκαν.

Τερματισμός

Η αποβολή υγρών μιας ημέρας δεν απαιτεί ειδικά συμπληρώματα διατροφής. Ένα παρατεταμένο, σοβαρό υγρό σύστημα διατροφής πρέπει απαραιτήτως να τελειώνει με μια ικανή, ομαλή έξοδο από τη διατροφή κατανάλωσης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα στο υγρό, το πεπτικό σύστημα δεν δέχεται πλέον και επεξεργάζεται στερεά τρόφιμα. Επομένως, πρέπει να προστεθούν σταδιακά στη διατροφή. Η διάρκεια της εκφόρτισης πρέπει να αντιστοιχεί σε δύο περάσματα του συστήματος διαπερατού υγρού.

Για τις πρώτες μέρες μετά το πρωινό, οι ειδικοί προτείνουν να περιοριστείτε σε μια μικρή μερίδα υγρού βρώμης και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τη συνήθη διατροφή σας για κατανάλωση ποτών όλη την ημέρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε ένα ελαφρύ στερεό προϊόν στο μεσημεριανό σας γεύμα - ένα βραστό αυγό, μια φέτα σκληρό τυρί, μια σαλάτα αγγουριού ή ένα μήλο. Μετά από μια εβδομάδα τέτοιου συστήματος, μεταβείτε σε στερεά, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα και επιστρέψτε σταδιακά σε μια κανονική, προηγουμένως γνωστή δίαιτα.

Συνταγές

Η υγρή μέθοδος είναι η απλούστερη και ευκολότερη κατασκευή: τα εγκεκριμένα προϊόντα είτε χρησιμοποιούνται έτοιμα είτε απαιτούν ελάχιστη θερμική επεξεργασία. Οι περισσότερες από τις συνταγές για μια διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ είναι όλα τα είδη ποτών, η τεχνολογία της οποίας είναι γνωστή ακόμη και σε ένα παιδί. Είναι λίγο πιο δύσκολο να φτιάξετε μια πουρέ σούπα γιατί εδώ τα λαχανικά πρέπει πρώτα να βράσουν και στη συνέχεια να καθαριστούν με μπλέντερ. Δεδομένου ότι αυτή η τεχνική δεν έχει καθαρό μενού, αλλά μπορείτε να εστιάσετε στις δικές σας γαστρονομικές προτιμήσεις, ο καθένας έχει τις δικές του συνταγές.